Wierdense Loopfietsjes Race

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN
00
00
00
00
DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

Sprint jouw zoon/dochter op haar loopfiets er ook zo vandoor, of is jouw buurjongen/buurmeisje juist de aller-snelste van de straat? Geef hem/haar dan op voor de enige echte loopfietsjesrace van Wierden op zaterdag 28 september om 16.00 uur in het centrum (Marktstraat/Nijverdalsestraat) van Wierden!! 

Meedoen is eenvoudig: beschik jij over een loopfiets plus fietshelm en ben jij maximaal 5 jaar oud? Geef je dan op via het aanmeldingsformulier en betaal 2 euro inschrijfgeld bij van den Broeke Tweewielers of Partou Kinderopvang. 

En dan racen maar!

Gezocht: Racemonsters! ... op een loopfiets

georganiseerd door:

Let op: 

Deelname is pas definitief wanneer het inschrijfgeld รก 2 euro voldaan is bij van den Broeke Tweewielers of Partou Kinderopvang. Dit deelname geld zal volledig ten goede komen aan de stichting Gandong* ter bevordering van educatie op de Molukken

Alle deelnemende kinderen krijgen een medaille, mogen gratis een bolletje ijs bij Crumz uitzoeken en ook de ouders zijn hier welkom voor een kop koffie/thee. En natuurlijk liggen er toffe prijzen klaar voor de drie snelste deelnemers! 


Dus geef je zoon / dochter / kleinkind / neefje / nichtje / oppaskindje / buurjongen / buurmeisje snel op! 

Dit kan uiterlijk tot en met vrijdag 27 september en er is beperkt plek: vol = vol 

Op 5 september 2019 fietst Kapper Marc Basaur (Marc's Hairlounge) de 1920 meter hoge 'Mont Ventoux' voor de kinderen op de Molukken. De Mont Ventoux is bekend van de Tour de France en de heilige graal onder de wielrenners. Dit om geld op te halen voor stichting Gandong. 


Stichting Gandong verleent op kleinschalige basis hulp aan minder bedeelde groepen op de Molukken. De Molukse eilandengroep is een prachtig gebied. Maar velen leven helaas onder slechte omstandigheden. Vaak gaat het om mensen in moeilijk bereikbare gebieden en dorpen in de binnenlanden van de Molukse Eilanden. 


Gandong streeft naar verhoging van de kwaliteit van het leven van kansarme inwoners op de Molukken, op het gebied van gezondheid, educatie en economische ontwikkeling. 


De projecten komen voort uit plaatselijke initiatieven van de lokale gemeenschap.

Stichting Gandong

Marc Basaur

Copyright 2019 - Wierdense Noaberdag